Vi ser etter deg som har erfaring fra næringsliv og prosjektledelse, og som motiveres av å skape verdier i regionen vår gjennom samarbeid med andre.

Vi er åpne for et mangfold av kandidater, og relevant erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse – men kan du skilte med både en 3-årig høyere utdannelse (eller høyere) og relevant kompetanse, er du en ekstra interessant søker!

Kan du kjenne deg igjen i en som evner å gjennomføre prosjekter på en ryddig og effektiv måte? Hverdagen vår er travel og variert, og krever at vi må være fleksible og effektive i gjennomføringen.

I arbeidet med å skape og bygge relasjoner og nettverk er det viktig at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper. Dette er egenskaper du kan bruke i arbeidet med å skape lagfølelse og skape engasjement, slik at vi i fellesskap kan jobbe mot felles mål knyttet opp mot regional utvikling.

Med en liten administrasjon er det viktig for oss at du er både initiativrik og selvstendig. På mange prosjekter samarbeider vi tett, andre ganger jobber vi på egne prosjekter hvor det er viktig at du kan lede og gjennomføre selvstendig. Det er også viktig for oss å få en medarbeider som er årvåken, og kan oppfatte og iverksette ut ifra behov både internt i organisasjonen, og også ute i regionen.

Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi at du klikker deg videre her, for å lese mer om stillingen.

X