NRK lager sykkelsommer fra Gudbrandsdalen i sommer! Det blir en ny runde med sakte-TV minutt for minutt, denne gangen fra sykkelsetet. Tidligere sendinger har vært fra Hurtigruten, Sommertoget, Sommerbilen og Sommerskuta. Nå er det altså klart for Sykkelsommer!

Gudbrandsdalen er plukket ut som ett av tre besøksområder, og vi er så heldige å få selve sjarmøretappen! Bakgrunnen for at Gudbrandsdalen er plukket ut er, i tillegg til at de ikke har vært her tidligere, at teamet bak ønsker å komme til mindre plasser. Der er det nemlig et større engasjement, større stolthet og større glede over stedet de bor. Og DET ønsker vi virkelig å vise dem at stemmer!

I tillegg til at de skal sykle gjennom dalen, skal det også gjennomføres to kveldssendinger. Den første sendingen skjer fredag 21. juli i Ringebu, og den andre gjennomføres lørdag 22. juli på Peer Gynt-arenaen på Gålå. Begge kveldssendingene er åpne for publikum, og det kommer en rekke spennende gjester.

Her finner du mer informasjon om planlagt program langs rutene:

Her finner du informasjon om NRK sitt program:

Vår kjære Hans Solbakken, en ekte lomvær, er programleder og syklist gjennom dalen vår. Hans jobber til daglig i NRK Sporten, og dekket blant annet NM-veko i midten av juni. På kveldssendingene assisteres han av Nadia Hasnaoui og Amir Horori.

Vi legger opp til at det skal være mye liv og røre langs rutene
– bli med og sørg for at akkurat DIN plass legges merke til!

Vil du være med og sykle sammen med oss?
Det er du SELVSAGT hjertelig velkommen til å gjøre! Heng deg på!

Her ser du rutene som skal sykles:

(ekstern side Bikemap)

Du kan følge med oss på Facebook og Instagram:

X