Jobber du med å utvikle et nytt arrangement eller med et utviklingsprosjekt som vil løfte et allerede eksisterende arrangement i Midt-Gudbrandsdalen?

Nå nærmer det seg ny utlysning av regionens arrangementstilskudd. Er arrangementet ditt interessant for besøkene eller deltakere utenfor vår region? Vil det kanskje også gjentas på årlig basis? I så fall er det gode muligheter for at prosjektet vil kunne få støtte.

Vi er opptatt av at arrangementene i regionen skal være så bærekraftige som mulig. Om dere har gjennomgått en kartlegging av bærekraften i arrangement er det positivt for søknaden, men ikke et krav.

Det er også utarbeidet et sett med kriterier for hva slags prosjekter som kan støttes av ordningen, som det er lurt å ta en titt på før du begynner å skrive på søknaden. Du finner kontaktinformasjon og informasjon om formalia, søknadskriterier og her. Det ser kanskje overveldende ut, men ikke la deg skremme – det er ikke så komplisert som man kan få inntrykk av ved første øyekast. Og lurer du på om prosjektet ditt treffer ordningen eller det er andre ting ved søknaden du har behov for å drøfte, er du velkommen til å kontakte oss for veiledning. Her finner du vår kontaktinformasjon.

Søknadsfristen for arrangementstilskudd er 15. oktober.
Vi håper å motta mange spennende søknader!

X